Ο βελτιωτικός οίκος G-Power όπως γνωρίζουμε όλοι εξειδικεύεται στις βελτιώσεις των αυτοκινήτων της BMW. Αυτή τη φορά προχώρησε στη βελτίωση της τρέχουσας γενιάς της M5, η οποία όπως φαίνεται ξεφεύγει πέρα από κάθε λογική. Η ονομασία του αυτοκινήτου είναι G5M Hurricane RR, ενώ το πακέτο αναβάθμισης εκτός της μηχανικής βελτίωσης φέρει και αεροδυναμικά βοηθήματα αλλάζοντας και την εξωτερική εμφάνιση.

Οπτικά το γερμανικό μοντέλο διαθέτει ένα ειδικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει το Venturi RR Cabron καπό με αεραγωγούς για την καλύτερη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα, τα αμορτισέρ KW Variant 4, τη νέα πίσω αεροτομή και τις νέες σφυρήλατες σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, με ελαστικά Michelin και διαστάσεις 285/30 μπροστά και 295/30 πίσω. Στο εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται στα καθίσματα, τα οποία είναι με δέρμα από Alcantara. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με το λογότυπο της G-Power, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας.

Μηχανικά κάτω από καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 900 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 107 κιλά. Για να επιτευχθεί όλο αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν τα αναβαθμισμένα Turbo, τα σφυρήλατα πιστόνια, οι σφυρήλατες μπιέλες, τα νέα Downpipes, η νέα εισαγωγή αέρα και η νέα G-Power Deeptone εξάτμιση με τις τέσσερις απολήξεις και την επίστρωση ανθρακονημάτων.

Σίγουρα, όλα τα παραπάνω κάνουν φοβερά εντυπωσιακή τη BMW M5 της G-Power. Οι 900 ίπποι ξεφεύγουν από κάθε λογική κάνοντας το αυτοκίνητο πραγματικό πύραυλο. Βέβαια, αυτοί που μπορούν να την αποκτήσουν δε θα είναι και πολλοί, αφού μπορεί η τιμή να μην έχει γίνει γνωστή, όμως πιθανότατα το τελικό αποτέλεσμα μαζί με τη βελτίωση μπορεί να ξεπεράσει τα 150.000€. Όπως και να έχει πάντως αξίζει και με το παραπάνω.