Η M2 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε στα χέρια μας. Εκτός από την απαράμιλλη ομορφιά, μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο έπακρο, αφού η ταχύτητα, η δύναμη και η ασφάλεια είναι το ατού της. Η BMW γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει ένας οδηγός από ένα τέτοιο μοντέλο και για αυτό το λόγο δημιούργησε την M2 CS, η οποία θα είναι ότι πιο ισχυρό έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η εξωτερική εμφάνιση δε διαφέρει από τις γνωστές M2 που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο, όμως τα ανθρακονήματα που βρίσκονται στο καπό, την οροφή, τα σπόιλερ, την αεροτομή και το διαχύτη την κάνουν λίγο διαφορετική. Επιπλέον, υπάρχουν κεραμικά φρένα και νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Μπαίνοντας στο εσωτερικό και εδώ υπάρχουν κομμάτια από ανθρακονήματα μειώνοντας το βάρος του αυτοκινήτου. Τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας σε ένα καθαρά σπορ αυτοκίνητο.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της είναι η ιπποδύναμη της. Η νέα M2 CS ξεπερνά ακόμη και την έκδοση M2 Competition που έφτανε τους 405 ίππους. Μπορεί ο κινητήρας να παραμένει ο ίδιος, με τη χωρητικότητα να φτάνει τα 3 λίτρα, η μέγιστη ισχύ όμως να αγγίζει πλέον τους 450 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, αλλά και το αμάξωμα θα δοθούν κατά την παρουσίαση του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles το Νοέμβριο. Τέλος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αρχική παραγωγή αναμένεται να είναι 2.000 κομμάτια, όποτε αν θέλετε να την αποκτήσετε θα πρέπει να βιαστείτε, αφού αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.