Η ζωή είναι γεμάτη δύσκολες αποφάσεις. Πέστε, για παράδειγμα, ότι όλοι θα θέλατε να αγοράσετε μια McLaren, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια. Την πιο πολυτελή και ευέλικτη 570GT, ή το πιο ισχυρή 650S; Η Novitec μάλλον έχει τη λύσει και για τα δύο. Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων αναβάθμισε την 570GT δημιουργώντας ένα αεροδυναμικό πακέτο, αλλά και βάζοντας χέρι στον κινητήρα.

Στο πακέτο βελτίωσης περιλαμβάνεται μια σειρά αεροδυναμικών εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, αναβαθμισμένη εξάτμιση σε ανοξείδωτο ατσάλι ή ελαφρύ κράμα χρωμίου και σιδήρου, νέος καταλύτης και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”. Επιπλέον, και στο εσωτερικό υπάρχουν αναβαθμίσεις με καλύτερης ποιότητας bucket δερμάτινα καθίσματα

Mε την ενίσχυση του V8 Twin – Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων, η μέγιστη ισχύς ανέβηκε κατά 76 ίππους φτάνοντας συνολικά τους 646. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα. Τελικά, είναι σίγουρο πως ένα τέτοιο Super Car θα το θέλαμε όλοι στα χέρια μας.