Η McLaren παρουσίασε το νέο της Super Car με την ονομασία Sabre. Το νέο μοντέλο δημιουργήθηκε από το τμήμα MSO (McLaren Special Operations). Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η νέα Sabre είναι αρκετά επιθετική, με τα ανοίγματα στο καπό, αλλά και τα πλαϊνά για την καλύτερη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα. Τα LED φωτιστικά σώματα δένουν αρμονικά στο αμάξωμα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η τεράστια αεροτομή, αλλά και ο τεράστιος διαχύτης, ενώ η εξάτμιση βρίσκεται στη μέση. Τέλος, η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου που είναι με ένα μόνο μπουλόνι. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα bucket κόκκινα-μαύρα καθίσματα, με τις ασημένιες ραφές. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου θέλουν να τονίσουν ακόμη περισσότερο την πολυτέλεια που διαθέτει.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 835 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 81,5 κιλά. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 351 χλμ/ώρα, χωρίς όμως οι Βρετανοί να αποκαλύπτουν το 0-100. Φυσικά, αναμένεται να γίνει μάχη για το ποιοι θα την αποκτήσουν αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 15 κομμάτια και αυτά στην αμερικάνικη αγορά. Όσο για την τιμή; Αυτή είναι απλησίαστη, αφού κάθε μία θα κοστίζει 3.000.000£ ή 3.316.850€.