Η παρουσία της Alfa Romeo Giulia στην αγορά αυτοκινήτου άλλαξε την εικόνα της ιταλικής φίρμας. Οι ιθύνοντες της Alfa Romeo βλέποντας τη ζήτηση που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο δημιούργησαν τη νέα Giulia Veloce Ti, η οποία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά όπως ανακοίνωσε ο επίσημος αντιπρόσωπος της Alfa Romeo στη χώρα μας.

Το νέο μοντέλο έχει αρκετά κομμάτια στην κατασκευή του από ανθρακονήματα όπως η μάσκα, οι καθρέπτες, τα πλαϊνά μαρσπιέ και η πίσω αεροτομή. Οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι ελάχιστες, ενώ οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, δείχνουν μια πιο άγρια εικόνα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, ενώ υπάρχει και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 8,8”.

Μηχανικά κάτω από καπό κρύβεται ο ισχυρός Turbo κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 280 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,2”, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Q4.

Όποιος ενδιαφέρεται το μόνο που έχει να κάνει είναι μια βόλτα σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία της Alfa Romeo για να τη δει από κοντά και φυσικά να την αποκτήσει. Όσο για την τιμή; Η συγκεκριμένη Giulia Veloce Ti ξεκινά από 65.000€. Μπορεί η τιμή να είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα ήθελε ο καθένας μας. Δε γνωρίζουμε για εσάς, αλλά εμείς θα θέλαμε μια.