Η Ferrari παρουσίασε ένα νέο ισχυρό μοντέλο. Πρόκειται για τη Ferrari Omologata, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εικόνες είναι μια πιο εξελιγμένη 812 Superfast. Βέβαια, βλέποντας κάποιος τη νέα Omologata καταλαβαίνει πως δεν έχει πολλά κοινά σημεία με την 812 Superfast, παρά μόνο το παρμπρίζ και τα μπροστινά φωτιστικά σώματα.

Το body kit που υπάρχει στην Omologata δείχνει μια πιο επιθετική μορφή, ενώ τα ανοίγματα στο καπό θέλουν να προσφέρουν καλύτερη ροή αέρα και ψύξη του κινητήρα. Στο πίσω μέρος ο σχεδιασμός είναι αρκετά διαφορετικός με τις τρεις οριζόντιες τομές, τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Φυσικά, το χρώμα Rosso Magma και το νούμερο 7, την κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή προσδίδοντας την αγωνιστική μορφή της. Επιπλέον, υπάρχει πίσω διαχύτης και νέα ανάρτηση.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα από ύφασμα και δέρμα. Το μαύρο χρώμα δεσπόζει εσωτερικά, ενώ υπάρχουν οι μεταλλικές λεπτομέρειες και κάποια στοιχεία από μπλε χρώμα. Επιπλέον, υπάρχουν και οι ζώνες τεσσάρων σημείων που και εδώ αποκαλύπτουν πως εκτός από μια έκδοση δρόμου μπορεί να γίνει και αγωνιστική.

Από μηχανικής πλευράς δεν ανακοινώθηκε ακόμα τίποτα, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτω από το καπό αναμένεται να υπάρχει ο V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 800 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 73,2 κιλά. Τέλος, ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.