Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι η Citroen παρουσίασε μια πρωτότυπη έκδοση του νέου C3, το C3 “Feel 3” Limited Edition, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 250 μονάδες. Φρέσκια και πολύχρωμη, η νέα έκδοση παρουσιάζει όλες τις δυνατότητες προσαρμογής του νέου C3, ακολουθώντας ένα vintage “American College” πνεύμα.

citroen-c3-feel-limited-editiion-3

Στο νέο Citroën C3 “Feel 3” Limited Edition όλα σχετίζονται με τη φρεσκάδα και την ενέργεια, με την κόκκινη Sport οροφή του, σε συνδυασμό με το Polar White χρώμα του υπόλοιπου οχήματος, ενώ διαθέτει σχέδιο από άλλο υλικό. Η κόκκινη περιοχή είναι ραβδωτή, ενώ στο κέντρο υπάρχει το αρχικό γραφικό χαρακτηριστικό του C3, λευκό με μια ειδική εκτύπωση C3.

Το νέο C3 διατίθεται ήδη σε 36 συνδυασμούς με διχρωμία στην οροφή και έχει προσαρμοστεί σε νέο ύψος. Το αυτοκόλλητο “C3” επαναλαμβάνεται στις μπροστινές πόρτες και το πορτμπαγκάζ, διαθέτει ένα γραφικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από “American College”, προσδίνοντας στο “Feel 3” ένα μοντέρνο και παράλληλα vintage ύφος. Τα πλαϊνά και πίσω παράθυρα έχουν σκούρο φιμέ χρώμα, προκειμένου να τονωθεί η γραμμή τους και να ενισχυθεί η όψη της οροφής. Στο εσωτερικό, ο Urban Red σχεδιασμός με το Capsule Red ύφασμα τονίζει ακόμη περισσότερο την αντίθεση ανάμεσα στα σκούρα και φωτεινά χρώματα, προσδίδοντας επιπλέον ζωντάνια στην καμπίνα των επιβατών.

citroen-c3-feel-limited-editiion-2

Το Citroen C3 “Feel 3” Limited Edition υπογραμμίζει το μοναδικό στυλ του κυρίως σώματος του αυτοκινήτου, τις δυνατότητες προσαρμογής, την απαράμιλλη άνεση, καθώς και τις τεχνολογίες αιχμής. Με τις σταυρωτές  diamond – effect ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, το νέο Limited Edition μοντέλο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε high – end επίπεδο, που τροφοδοτείται από τον PureTech κινητήρα 110 S & S βενζινοκινητήρα με μηχανικό κιβώτιο.

Σε ό,τι αφορά στις τεχνολογίες που διαθέτει το “Feel 3”, ακολουθώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του νέου C3, περιλαμβάνεται το Citroen ConnectedCAMTM, κάνοντας το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο νέο C3, μια πλήρως ενσωματωμένη ευρυγώνια HD κάμερα, την οποία οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να λάβουν φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές της καθημερινότητάς τους.

citroen-c3-feel-limited-edition-4

Επίσης, το Citroen Connect Nav, με την οθόνη αφής μεγέθους 7”, η νέα γενιά που συνδέεται με το σύστημα 3D πλοήγησης, σε συνδυασμό με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες, διαθέτει φωνητικό έλεγχο αναγνώρισης των λειτουργιών πλοήγησης, τηλέφωνο και λειτουργίες πολυμέσων, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να κρατήσουν τα μάτια τους στο δρόμο και να μην υπάρχει απόσπαση προσοχής.

Ακόμα, διατίθεται το Citroen Connect Box με το SOS Pack και βοήθεια, το οποίο περιλαμβάνει την υπηρεσία που παρέχει στους οδηγούς επαφή με μια εξειδικευμένη πλατφόρμα και τους δίνει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών. Παράλληλα υπάρχει Blind spot monitoring που υποδεικνύει την παρουσία οχημάτων σε τυφλά σημεία του οδηγού μέσω συμβόλων στους εξωτερικούς καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, όταν ο οδηγός μετατοπίζεται σε αντίστροφη πορεία, όπου το σύστημα εμφανίζει την πίσω όψη στην κύρια οθόνη, ενισχυμένη ταυτόχρονα από τα σημεία αναφοράς, των οποίων το χρώμα αλλάζει σε σχέση με την εγγύτητα του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

citroen-c3-feel-limited-editiion-5

Το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε επίσημα από τη Citroen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που έλαβε χώρα στο Παρίσι και θα διατίθεται πλέον στη Γαλλία αντί 21.490€. Σίγουρα η γαλλική εταιρεία προωθεί ένα αυτοκίνητο μικρό μεν, αλλά με αρκετές δυνατότητες, προκειμένου να προσεγγίσει τόσο το νεανικό κοινό, όσο και εκείνους που θέλουν να κάνουν πιο άνετη τη μετακίνησή τους, με αρκετά τεχνολογικά καινοτόμα στοιχεία.