Η νέα 911 Speedster στη Φρανκφούρτη

Η νέα 911 Speedster στη Φρανκφούρτη

Μπορεί για πολλούς η 911 της Porsche να είναι απλά ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο σχεδιαστικά, αφού δεν αλλάζει εύκολα το καλούπι της, όμως αυτό δε σημαίνει πως οι Γερμανοί δεν εργάζονται πυρετωδώς για δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο. Σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό Car, η Porsche στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει ένα νέο 911 Speedster.

Δυστυχώς οι Γερμανοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους χωρίς να αποκαλύπτουν καμία λεπτομέρεια για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο τους. Για όσους δε θυμούνται η τελευταία 911 Speedster παρουσιάστηκε το 2010 παρουσιάζοντας μια μοναδική εμπρόσθια όψη και μεγαλύτερα οπίσθια φτερά.

Μηχανικά η νέα 911 Speedster πιθανότατα να τροφοδοτηθεί από τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, που χρησιμοποιείται από τις GTS και φτάνει τους 450 ίππους μέγιστη ισχύ και τα 56 κιλά ροπής. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να διανύει το 0 – 100 σε μόλις 3,7”. Περισσότερα και πιο ακριβή στοιχεία θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου. Λίγη υπομονή λοιπόν.