Η μοναδική Bugatti Chiron Super Sport Golden Era

Όποιος έχει χρήματα μπορεί να ζητήσει από τις εταιρείες αυτοκινήτων ότι θέλει. Έτσι έγινε και στη Bugatti, όπου ένας απαιτητικός πελάτης ζήτησε ένα μοναδικό κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Bugatti Chiron Super Sport Golden Era, η οποία θα είναι ένα και μοναδικό κομμάτι. Για τη δημιουργία και την ολοκλήρωση του αυτοκινήτου χρειάστηκαν δύο χρόνια, αφού μόνο για να ολοκληρωθούν τα σκίτσα που υπάρχουν από άλλα μοντέλα της Bugatti στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου χρειάστηκαν 400 ώρες.

Τα σκίτσα δημιουργήθηκαν με ειδικό στυλό, ενώ υπάρχουν 26 μοντέλα στην πλευρά του συνοδηγού και άλλα 19 στην πλευρά του οδηγού. Στα σκίτσα βλέπουμε διάφορες Bugatti όπως την Type 41 Royale, την Type 57 SC Atlantic, την EB110, τη Veyron και τη Chiron. Το αμάξωμα είναι βαμμένο με τα Nocturne Black και Dore χρώματα. Στο εσωτερικό υπάρχουν σε κάθε πλευρά αλλά τρία αυτοκίνητα, όπου στου οδηγού είναι σύγχρονα μοντέλα, ενώ στου συνοδηγού παλαιότερα ταξιδεύοντας τους επιβάτες σε άλλες εποχές.

Μπορεί η συγκεκριμένη Chiron να κόστισε κάτι παραπάνω από την αρχική τιμή, όμως από το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως αξίζει και με το παραπάνω. Εμείς είμαστε σίγουροι πως ο ιδιοκτήτης της θα την απολαύσει όσο γίνεται, αλλά εάν θελήσει ποτέ να τη μεταπουλήσει είναι βέβαιο πως θα πάρει παραπάνω χρήματα από όσα δαπάνησε για να την αποκτήσει. Πάντως από όποια πλευρά και να το δει κανείς η Bugatti Chiron Super Sport Golden Era είναι ένα από τα κοσμήματα της αυτοκίνησης.