Η Mansory βελτιώνει τη Ferrari Roma

Η Mansory όπως γνωρίζουμε όλοι είναι μια εταιρεία βελτιώσεων αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά περιποιείται με τον τρόπο της μια Ferrari Roma. Το Bodykit της εξωτερικής εμφάνισης την κάνει ακόμη πιο επιθετική, αλλά και η μηχανική βελτίωση της δίνει περισσότερη δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα η Ferrari Roma της Mansory διαθέτει ένα bodykit από ανθρακονήματα που περιλαμβάνει νέο πιο επιθετικό προφυλακτήρα, νέα μάσκα και νέο καπό, το οποίο φέρνει στο μυαλό την 812 Competizione. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί αεροδυναμικά καπάκια στους καθρέπτες, πίσω αεροτομή, διαχύτης και νέες μαύρες σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 21” μπροστά και 22” πίσω. Τέλος, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον ήχο.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με την κόκκινη επένδυση, η οποία υπάρχει στις πόρτες και στο ταμπλό. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια διαθέτει το λογότυπο της Mansory, ενώ στα πλαϊνά μαρσπιέ υπάρχει το “Mansory” με κόκκινα γράμματα.

Μηχανικά ο V8 Twin-Turbo κινητήρας των 3,9 λίτρων βελτιώθηκε και έτσι από τους 612 ίππους και τα 77,4 κιλά ροπής, πλέον αποδίδει 700 ίππους και 88,2 κιλά ροπής. Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται από την αναβάθμιση της ECU και όχι μόνο. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,1”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 332 χλμ/ώρα.

Σίγουρα, όλα τα παραπάνω μας εξιτάρουν όλους, αλλά είναι αυτονόητο πως θα είναι για λίγους. Άλλωστε μπορεί να μην ανακοινώθηκε το κόστος του kit και της μηχανικής βελτίωσης, όμως η Mansory θα χρειαστεί ένα ικανοποιητικό χρηματικό πόσο για να προβεί σε όλες αυτές τις βελτιώσεις. Πάντως όπως και να έχει η Ferrari Roma της Mansory είναι πανέμορφη.