Η Novitec γνωρίζει πολύ καλά πως να βελτιώνει αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά στα χέρια της έπιασε την Lamborghini Huracan EVO RWD, την οποία βελτίωσε εκτός από οπτικά και μηχανικά. Εξωτερικά η κατάμαυρη Lamborghini απέκτησε ένα νέο bodykit, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, σπορ ανάρτηση νέα πιο χαμηλά ελατήρια κατά 3,5 χιλιοστά, εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου της Vossen μεγέθους 20” μπροστά και 21” πίσω, με διαστάσεις ελαστικών 245/30 μπροστά και 325/25 πίσω.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέα διακοσμητικά και τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, με τις κίτρινες ραφές. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ πάνω από το κιβώτιο ταχυτήτων υπάρχει η οθόνη αφής, με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Κάτω από το καπό κρύβεται ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας χωρητικότητας 5,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 610 ίππους.

Για κάποιους η Lamborghini Huracan EVO RWD μπορεί να είναι ένα άπιαστο όνειρο, όμως όσοι έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν σίγουρα θα έχουν στα χέρια τους κάτι που ξεφεύγει εντελώς από την καθημερινότητα. Πόσο μάλλον όταν αυτή τη Lamborghini την έχει “πειράξει” η Novitec. Εμείς τη θέλουμε και με το παραπάνω. Εσείς;