Η Jannarelly ίσως σε κάποιους να είναι μια άγνωστη εταιρεία αυτοκινήτων. Όσοι γνωρίζουν το Lykan Hypersport και το Fenyr Supersport, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την W Motors, θα ξέρουν πως ο σχεδιαστής των δύο αυτών αυτοκινήτων είναι ο Anthony Jannarelly.

Πλέον η δική του εταιρεία με το όνομα Jannarelly ετοιμάζει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα είναι σε Roadster μορφή και θα ονομάζεται Jannarelly Design – X1. Το μινιμαλιστικό σπορ μοντέλο αναμένεται να εφοδιαστεί με το V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Παράλληλα αναμένεται να υπάρξει και ένας ηλεκτροκινητήρας από τον οποίο όμως δεν αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία του καθενός. Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση μπορεί να πει κανείς πως το νέο μοντέλο μοιάζει με τη νέα Aston Martin Vantage. Το αμάξωμα έχει χαρακτηριστικό το κίτρινο χρώμα με τις γκρι λωρίδες και τις κόκκινες λεπτομέρειες.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο είναι μονοθέσιο, αφού υπάρχει μόνο η θέση του οδηγού. Το αν το νέο μοντέλο βγει στην παραγωγή εκτός του πρωτότυπου θα εξαρτηθεί από τους υποψήφιους αγοραστές, αφού η Jannarelly εκτιμά πολύ τις αποφάσεις του κοινού. Εσείς τι λέτε θα το αγοράζατε;