Η ισχυρή Ford Mustang Dark Horse

Η Mustang είναι από τα αυτοκίνητα που πραγματικά εξιτάρει όποιον αγαπάει την οδήγηση. Το αμερικάνικο μοντέλο είναι ισχυρό έτσι κι αλλιώς, όμως η Ford παρουσίασε μια νέα έκδοση, η οποία την κάνει ακόμη πιο ισχυρή δελεάζοντας περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Ford Mustang Dark Horse. Όσον αφορά στην εμφάνιση ξεχωρίζει η μαύρη μάσκα με το λογότυπο της Mustang και τα γνωστά LED φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, υπάρχει η μαύρη πίσω αεροτομή, οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου, οι μπλε δαγκάνες των φρένων, ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης

Μηχανικά ο κινητήρας μπορεί να παραμένει ίδιος αλλά έχει βελτιωθεί. Πιο συγκεκριμένα κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 500 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 57,7 κιλά. Ουσιαστικά πρόκειται για την τέταρτη γενιά εξέλιξης του Coyote κινητήρα, ο οποίος πλέον γίνεται πιο ισχυρός και από τη Mach 1, η οποία φτάνει τους 460 ίππους και τα 53,9 κιλά ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων, είτε με το αυτόματo κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford.

Παράλληλα υπάρχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η οποία μπορεί να κάνει τη Mustang Dark Horse να κινείται ταχύτερα μέσα στην πίστα, ενώ η απόκριση του γκαζιού είναι ακόμη πιο γρήγορη. Μπορεί οι αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά να είναι ελάχιστες, αλλά όποιος βρεθεί πίσω από το τιμόνι της είμαστε σίγουροι πως θα την απολαύσει και με το παραπάνω. Άλλωστε η Mustang είναι φτιαγμένη να εξιτάρει οποιονδήποτε έχει το τιμόνι της στα χέρια του.