Η Toyota θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στα 45 χρόνια της Supra δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία GR Supra 45th Anniversary. Η εν λόγω έκδοση θα διατίθεται σε δύο χρώματα που θα είναι τα Mikan Blast (Mikan σημαίνει πορτοκαλί στα Ιαπωνικά) και Absolute Zero. Παράλληλα θα διαθέτει τις μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” και τις μαύρες δαγκάνες των φρένων, με το λογότυπο GR.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια μαύρη ρυθμιζόμενη αεροτομή, οι οποία θα σηκώνεται 7,6 εκατοστά από το ύψος του πορτμπαγκάζ, επιτρέποντας στον οδηγό μέσω μιας βίδας να ρυθμίζουν τη γωνία που θέλουν. Στα πλαϊνά υπάρχει το μαύρο αυτοκόλλητο με το πορτοκαλί λογότυπο “Supra” δημιουργώντας αντίθεση, ενώ υπάρχουν και τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει το ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του κάθε μοντέλου. Από μηχανικής πλευράς η Toyota Supra 45th Anniversary Edition θα τροφοδοτείται από τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 382 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 50,7 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με το αυτόματο των 8 σχέσεων.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να μένουν στην Αμερική ή να οργανώσουν ένα ταξίδι έως εκεί για να αποκτήσουν τη GR Supra 45th Anniversary Edition. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να βιαστούν, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσουν μόλις 900 κομμάτια, τα οποία αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα. Τέλος, στις αντιπροσωπείες της αμερικάνικης αγοράς αναμένονται να βρεθούν το φθινόπωρο, ενώ η τιμολογιακή πολιτική ακόμα είναι άγνωστη.