Η BMW 8 Series σε οποιαδήποτε μορφή της είτε Coupe, είτε Convertible είτε ακόμα και Gran Coupe είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Οι Γερμανοί θέλοντας να την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική δημιούργησαν μια ειδική έκδοση με την ονομασία Golden Thunder Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται στις 840i, 840d xDrive και M850i xDrive.

Το χαρακτηριστικό της Golden Thunder Edition είναι οι χρυσαφί λεπτομέρειες που διαθέτει. Το μαύρο χρώμα είναι αυτό που καλύπτει όλο το αμάξωμα και προσφέρεται σε Sapphire Black ή Frozen Black και συνδυάζεται με τις χρυσαφένιες λεπτομέρειες που βρίσκονται στους προφυλακτήρες, στα πλαϊνά, στους καθρέπτες και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”. Επιπλέον, περιλαμβάνεται και το πακέτο High Gloss Shadow Line, το οποίο διαθέτει τα φρένα, με τις μαύρες M δαγκάνες.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό και εδώ οι χρυσαφένιες λεπτομέρειες συνεχίζονται στο κομμάτι που βρίσκονται το κιβώτιο ταχυτήτων και κάτω από τα χειριστήρια του κλιματιστικού. Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara διαθέτουν ραμμένο στα προσκέφαλα το “Edition Golden Thunder”. Επιπλέον, υπάρχουν και τα διακοσμητικά αλουμινίου δημιουργώντας μια έντονη αντίθεση, ενώ η οροφή είναι ανθρακί. Το ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με το Diamond Surround ήχο που διαθέτει.

Η BMW 8 Series Golden Thunder Edition μπορεί να μην άλλαξε μηχανικά, όμως είναι σίγουρα ένα από τα πιο προκλητικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά αυτοκινήτου. Δυστυχώς η γερμανική φίρμα δεν ανακοίνωσε το κόστος των συγκεκριμένων εκδόσεων, όμως όπως έγινε γνωστό η παραγωγή της θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. Οπότε λίγη υπομονή.