Πριν λίγο καιρό η Hyundai αποκάλυψε το νέο Tucson (Hyundai Tucson). Τώρα οι Κορεάτες δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες της N Line έκδοσης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από την άνοιξη. Όπως βλέπουμε από το μοντέλο που κυκλοφορεί η έκδοση N Line διαφέρει, αφού έχει νέους προφυλακτήρες, νέο διαχύτη, νέες ζάντες και διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Επιπλέον, διακρίνονται οι σκουρόχρωμοι προβολείς, η πίσω αεροτομή και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει στη διάθεση του να επιλέξει ανάμεσα σε 7 χρωματισμούς, όπου μέσα σε αυτά θα βρίσκεται και το νέο Line Shadow Grey, το οποίο θα είναι αποκλειστικά για την έκδοση N Line.

Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα από δέρμα και σουέτ με τις κόκκινες ραφές. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου θέλουν ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας. Μηχανικά δε θα υπάρχει καμία διαφοροποίηση, αλλά η έκδοση N Line θα είναι διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα των κινητήρων. Όσο για την τιμή σίγουρα θα είναι πιο τσιμπημένη από τα 24.990€ που έχει η βασική έκδοση στη χώρα μας.