Η έκδοση N Line του Elantra

Η έκδοση N Line του Elantra

Οι εκδόσεις N της Hyundai είναι ότι πρέπει για αυτούς που χρειάζονται κάτι πιο δυνατό και πιο γρήγορο. Όμως υπάρχουν και οι εκδόσεις N Line, οι οποίες προσφέρουν περισσότερο εξοπλισμό από τις απλές εκδόσεις, ενώ διαθέτουν και αυτές ένα αρκετά καλό μηχανικό σύνολο. Οι Κορεάτες αποκάλυψαν την έκδοση N Line του Elantra, ευελπιστώντας πως θα ανέβουν οι πωλήσεις του μοντέλου τους.

Η νέα έκδοση του Elantra διαθέτει σπορ σχεδίαση και περιλαμβάνει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέους καθρέπτες, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, μεγαλύτερα φρένα, αεροτομή, διαχύτη, διπλή απόληξη εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Μηχανικά δεν αναφέρθηκε κάτι αλλά όπως φαίνεται κάτω από το καπό θα κρύβεται ο T-GDI κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 204 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 27 κιλά.

Σίγουρα, όλα τα παραπάνω είναι πολλά περισσότερα από τις πιο απλές εκδόσεις. Το Hyundai Elantra N Line είναι ένα ακόμα μοντέλο που αντιπροσωπεύει τη νέα γραμμή της κορεάτικης εταιρείας που συνεχώς μα εκπλήσσει, αφού τα βήματα της είναι εντυπωσιακά. Η αλήθεια είναι όμως πως εμείς θα προτιμούσαμε να βλέπαμε την έκδοση Elantra N.