Η Rolls-Royce κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε κάποιες ειδικές εκδόσεις. Αυτή τη φορά σειρά είχε η Rolls-Royce Cullinan, με την έκδοση να ονομάζεται Blue Shadow. Η έμπνευση ήρθε από τη Γραμμή Κάρμαν που είναι το σύνολο των σημείων με υψόμετρο 100 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ως συμβατικό όριο λήξης της γήινης ατμόσφαιρας, πάνω από το οποίο αρχίζει το διάστημα.

Έτσι η Cullinan Blue Shadow θα έχει ως κύριο σημείο το μπλε χρώμα (Stardust Blue). Παράλληλα για να αναμιχθεί το μπλε του ουρανού και το μαύρο τους διαστήματος θα υπάρχουν μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν και εδώ οι μπλε λεπτομέρειες, οι οποίες συνδυάζονται με το μαύρο και το λευκό χρώμα. Στον ουρανό του αυτοκινήτου υπάρχουν 1.183 αστέρια που αποτελούνται από 799 λευκά και 384 μπλε LED. Για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν τραπεζάκια, ενώ στο ταμπλό υπάρχει και ένα αναλογικό ρολόι.

Παράλληλα όποιος αγοράσει το αυτοκίνητο θα έχει ένα σετ αποσκευών στο ίδιο χρώμα και μια μινιατούρα του αυτοκινήτου σε κλίμακα 1:8. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να κοιτάξουν για κάτι άλλο, αφού όπως ανακοίνωσε η βρετανική φίρμα θα κυκλοφορήσουν μόλις 62 Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow, ενώ όσοι μπουν στη λίστα για την αγορά της θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Πάντως όπως και να έχει είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο.