Στις μέρες μας τα οικονομικά όλο και στενεύουν, αφού οι αυξήσεις σε προϊόντα, καύσιμα και ενέργεια δυσχεραίνουν όλο και περισσότερο τους Έλληνες και όχι μόνο. Στην αγορά αυτοκινήτου αν και τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρυσι, τουλάχιστον στον αριθμό των πωλήσεων νεών οχημάτων, η ανησυχία για το μέλλον είναι έκδηλη.

Η Dacia θέλοντας να δελεάσει ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους πελάτες δημιούργησε το νέο πρόγραμμα “Δέσμευση Τιμής”. Έτσι τα Dacia Duster, Sandero Streetway, Sandero Stepway και το Jogger, είναι έτοιμα να γίνουν δικά σας μέσω των προνομιακών χρηματοδοτήσεων της εταιρίας. Με αυτό το πρόγραμμα ο υποψήφιος αγοραστής θα πάρει το Dacia που επιθυμεί και όσο καιρό κάνει το αυτοκίνητο να έρθει η τιμή δε θα αλλάξει, ακόμα και αν γίνει ανατίμηση προς τα επάνω.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της Dacia, βενζίνης, πετρελαίου και LPG. Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Dacia σας περιμένει να δείτε από κοντά την πιο σύγχρονη γκάμα μοντέλων και να αποκτήσετε το Dacia που θέλετε από 177€ το μήνα μαζί με το πρόγραμμα “Δέσμευση τιμής” που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.