Οι ανανεώσεις στις εταιρείες αυτοκινήτων συνεχίζονται αυτή τη φορά με τη Citroen, η οποία αλλάζει το λογότυπο της δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Η γαλλική εταιρεία φαίνεται πως προχωρά και αυτή με γοργούς ρυθμούς στην ηλεκτροκίνηση, με αποτέλεσμα να έρχονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οι Γάλλοι αλλάζουν το σήμα τους για 10η φορά στην ιστορία τους έχοντας 103 χρόνια ζωής.

Βλέποντας κάποιος το νέο λογότυπο καταλαβαίνει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού θυμίζει το πρώτο λογότυπο που δημιούργησε ο Andre Citroen. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Citroen το νέο λογότυπο θα κάνει την εμφάνιση του στο τέλος Σεπτεμβρίου σε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο.

Φυσικά, το νέο λογότυπο θα μπει σε όλα τα νέα μοντέλα που θα κατασκευάζονται από τα μέσα του 2023 και μετά. Τα διπλά γαλόνια παραμένουν στο νέο σήμα, τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα οβάλ πλαίσιο, ενώ η σχεδίαση έγινε με τη βοήθεια του Stellantis Design Studio. Παράλληλα η απόχρωση Monte Carlo Blue θα ξαναβρεθεί σε μοντέλα της εταιρείας, ενώ το Infa-Red θα αντικαταστήσει την κόκκινη απόχρωση τόσο στα ψηφιακά, όσο και στα έντυπα μέσα.