Η JMS είναι μια γερμανική εταιρεία βελτιώσεων. Αυτή τη φορά βρέθηκε στα χέρια της η BMW M2 Competition, με τους Γερμανούς να βελτιώνουν το αυτοκίνητο κυρίως εξωτερικά, αφήνοντας απείραχτο το μηχανικό κομμάτι. Η BMW M2 Competition της JMS απέκτησε τη νέα διχρωμία με το πορτοκαλί και το μαύρο χρώμα, κάνοντας την πιο εντυπωσιακή.

Εκτός όμως από αυτό την εξωτερική εμφάνιση ομορφαίνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, με διαστάσεις ελαστικών 245/30 μπροστά και 235/30 πίσω. Επιπλέον, υπάρχει η ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 3, η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά εμπρός και κατά 3,5 εκατοστά πίσω.

Εσωτερικά δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά ούτε και μηχανικά. Η μόνη αλλαγή είναι η νέα εξάτμιση της Eisenmann. Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό της M2 Competition κρύβεται ο 6κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 410 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 56 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,2”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ/ώρα.

Μπορεί η BMW M2 Competition της JMS να έχει μόνο εξωτερικές αλλαγές και αυτές να μην είναι πολλές, όμως και μόνο στην ιδέα ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτές που κυκλοφορούν στους δρόμους σίγουρα είναι δελεαστική. Εμείς θα τη θέλαμε στα χέρια μας. Εσείς;