Η Toyota αποκάλυψε τη Black Edition του RAV4 Hybrid και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την ονομασία πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει μαύρα τα πάντα. Το χρώμα Midnight Black συνοδεύεται από τη μαύρη μάσκα, του μαύρους προφυλακτήρες, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και την πίσω αεροτομή που είναι και αυτή σε μαύρο χρώμα.

Ακόμα και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, είναι και αυτές βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Μπαίνοντας στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, με τις γκρι ραφές. Μαύρη είναι και η ταπετσαρία της οροφής, όπως και το ταμπλό. Μπορεί το εσωτερικό να έχει μια πολύ σκοτεινή διάθεση, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται κάμερα 360ο, ηχοσύστημα της JBL και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto για σύνδεση με τα smartphone.

Για όσους δε θυμούνται το RAV4 Hybrid τροφοδοτείται από τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λίτρων και από έναν ηλεκτροκινητήρα με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 215 ίππους με την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς και τους 219 ίππους με το σύστημα τετρακίνησης. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 8,1”, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο CVT της Toyota.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη Black Edition του Toyota RAV4 Hybrid θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις. Πάντως για όσους βιάζονται οι παραγγελίες για το εν λόγω μοντέλο είναι ήδη ανοιχτές. Μπορεί να μην έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία από τις εκδόσεις που κυκλοφορούν, αλλά το μαύρο σε όλα είναι αρκετά προκλητικό. Η επιλογή δική σας.