Η τεχνολογία προχωρά και όπως είναι φυσικό ακόμα και η αυτοκίνηση δε μπορεί να μείνει πίσω με τις εταιρείες να τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις. Στην προσπάθεια αυτή η Audi παρουσιάζει την ιδέα της για ένα σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς με πλήρως ενσωματωμένη την πλατφόρμα του Android.

H νέα, ανοιχτή αρχιτεκτονική συστημάτων για την ψυχαγωγία των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο έρχεται με την ολοκληρωμένη λύση HMI με Android, το οποίο περιλαμβάνει το Spotify, το Google Play και γενικά όλους τους βοηθούς της Google. Νέες υπηρεσίες ροής περιλαμβάνονται, ενώ ο χάρτης πλοήγησης συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τυπική βάση δεδομένων HERE της Audi. Επιπλέον, μπορεί να συνεργαστεί και με τους χάρτες της Google.

Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Android προσφέρει τεράστιες δυνατότητες. Το Android είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα στον κόσμο με περισσότερους από 1.400.000.000 ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Οι νέες εφαρμογές μπορούν να κάνουν απλούστερη τη ζωή του οδηγού και αυτό γίνεται με τη συνεργασία της Google και της Audi. Ουσιαστικά ένας ολόκληρος κόσμος βρίσκεται στην οθόνη του αυτοκίνητου παρέχοντας κάθε ευκολία για όποιον χρήστη το χρησιμοποιήσει.