Ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία No Time To Die του James Bond πουλήθηκε 3.397.674€. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Aston Martin DB5, η οποία βρέθηκε στη δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς που οργάνωσε ο οίκος Christie’s στο Λονδίνο. Η μια από τις 8 που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της ταινίας διαθέτει περιστρεφόμενη ψηφιακή πινακίδα κυκλοφορίας, αναδιπλούμενους προβολείς, αναδυόμενα πολυβόλα και μπορεί να εκτοξεύει βόμβες.

Για όσους δε θυμούνται το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε στην αρχή της ταινίας στην οποία γίνεται καταδίωξη και οδήγησε στη Matera της Ιταλίας ο Daniel Craig με τη Lea Seydoux στη θέση του συνοδηγού. Στη δημοπρασία το ποσό έφτασε τις 2.922.000£ (3.397.674€), όπου ολόκληρο το ποσό θα πάει στο The Prince’s Trust, το Φιλανθρωπικό Ταμείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας που βοηθά νυν και πρώην μέλη των Υπηρεσιών Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί με τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν υπηρέτες και πρώην μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μπορεί το πόσο να είναι αρκετά μεγάλο, όμως μιλάμε για μια Aston Martin, η οποία έχει τη δική της αξία. Αν αναλογιστεί κανείς και τα εξτρά που δεν έχει καμία Aston Martin από αυτές που κυκλοφορούν τότε μπορεί να καταλάβει την αξία της. Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι πως ο συλλέκτης που την απέκτησε θα την απολαύσει, αφού μιλάμε για ένα από τα κοσμήματα της αυτοκίνησης.