Η LaFerrari κυκλοφορεί εδώ και καιρό στους δρόμου της Ευρώπης και όχι μόνο. Το Super Car των Ιταλών πλέον θα αποκτήσει και ανοιχτή έκδοση κάνοντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η πιθανή ονομασία θα είναι LaFerrari Spider Aperta, ενώ όπως φαίνεται το υβριδικό μοντέλο δε θα έχει μεγάλες διαφορές από την έκδοση που ήδη γνωρίζουμε. Φυσικά, η μεγάλη διαφορά είναι πως το αυστηρά διθέσιο μοντέλο θα είναι ανοιχτό.

laferrari aperta 2Η οροφή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αφαιρείται και θα διατίθενται, είτε σε σκληρή, είτε σε υφασμάτινη. Κάτω από το καπό θα κρύβεται ο γνωστός V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,3 λίτρων, όπως και υβριδικός κινητήρας της Ferrari, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 963 ίππους.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, αλλά όποιος ήδη έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται καλό είναι να το βγάλει από το μυαλό του, αφού ήδη ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής περιμένει ήδη τους ιδιοκτήτες του, αφού είναι όλες προπωλημένες. Φυσικά, τα όνειρα δε σταματούν ποτέ.