Η Alfa Romeo Giulia GT ήταν ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της ιταλικής φίρμας. Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση της, από όπου και να περνούσε δημιουργούσε μια πανέμορφη εικόνα. Η ιταλική εταιρεία Totem Automobili προχώρησε σε μια ανακατασκευή της Giulia GT δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται το πράσινο χρώμα δίνει μια άλλη αίσθηση, ενώ στα στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα υπάρχει λευκό πλαίσιο στο εσωτερικό. Στο πίσω μέρος και εδώ τα φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά τεχνολογίας LED, ενώ η διπλή απόληξη της εξάτμισης δίνει μια πιο επιθετική μορφή στο αυτοκίνητο.

Η Giulia Totem GT Super όπως είναι η ονομασία της τροφοδοτείται από το V6 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 612 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 79,5 κιλά. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, με τα ελαστικά της Pirelli και διαστάσεις 225/40 μπροστά και 265/40 πίσω, μαζί με τα φρένα της Brembo των 345 χιλιοστών μπροστά και των 330 πίσω δίνουν μια άλλη αίσθηση τόσο στην οδήγηση, όσο και στο φρενάρισμα.

Για όποιον ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί, αφού θα κατασκευαστούν μόλις 20 κομμάτια, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Όσο για την τιμή; Ούτε λίγο, ούτε πολύ η κάθε μια κοστολογείται στα 460.000€. Σίγουρα τα χρήματα είναι πολλά, αλλά όποιος το αποκτήσει θα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της αυτοκίνησης.