Η AIXAM και πάλι στην Ελλάδα

Η AIXAM είναι μια γαλλική μάρκα μικρών οχημάτων. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Micromotivo τα αυτοκίνητα της Aixam θα βρεθούν και πάλι στην ελληνική αγορά. Η Micromotivo είναι μια νέα εταιρεία και ανήκει ουσιαστικά στην Automotivo, η οποία είναι γνωστή από τα αυτοκίνητα της Renault και της Dacia.

Για όσους δε γνωρίζουν τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με πετρελαιοκινητήρα. Τα αυτοκίνητα της AIXAM αποτελούν μια νέα προοπτική σε όσους θέλουν να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά και να είναι οικονομικό στην οδήγηση. Παράλληλα μπορούν να οδηγηθούν από την ηλικία των 16 ετών και άνω, κάτι που σημαίνει πως για έναν νέο οδηγό ίσως είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη θα ξεκινήσει άμεσα τη συνεργασία με την AIXAM, προσφέροντας τα μικρά αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Αν το εγχείρημα θα πετύχει ή όχι θα φανεί εν καιρώ, αλλά δεν πρέπει να αμελήσουμε πως τα αυτοκίνητα της AIXAM είναι πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία οχημάτων L6 σε όλη την Ευρώπη.