Η Ο.Μ.Α.Θ. στην Ανάβαση της Ριτσώνας

Εκκίνηση παίρνει το δημοφιλέστερο είδος αγώνων της χώρας μας αυτό των αναβάσεων και μάλιστα με την πιο ιστορική ανάβαση του πρωταθλήματος αυτή της Ριτσώνας. Ανάμεσα σε 108 συνολικά συμμετοχές το παρών θα δώσουν και πέντε αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας σε τέσσερις διαφορετικές κλάσεις.

ritsona 2Στη Ν2 βρίσκουμε τους Άγγελο Χατζηαγγελάκη και Παναγιώτη Αναστασίου. Ο πρώτος μετά το ζέσταμα που έκανε στο 11ο Rally Sprint Τρικάλων αλλάζει θέση και αυτοκίνητο και συμμετέχει στον δεύτερο αγώνα του ως οδηγός έπειτα από την ανάβαση Δερβενοχωρίων. Ο δεύτερος κάνει την πρώτη του εμφάνιση για φέτος και μάλιστα σε μια ανάβαση στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά. Αμφότεροι θα συμμετάσχουν με Peugeot 106.

Στην Α6 συναντάμε τον Βίκτωρ Σαρρή. Έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών επανέρχεται δριμύτερος φιλοδοξώντας για το κάτι παραπάνω συμμετέχοντας με Citroen Saxo σε μία από τις δυσκολότερες κλάσεις. Στην ΕΕ9 ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift αναμένεται να ξεσηκώσει ξανά τον κόσμο με τα περάσματα του σε μια κλάση που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.

ritsona 3Τέλος στην ΕΕ11 ο πρωταθλητής του 2014 Κώστας Ψιλιώτης  ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου του σε ένα αγώνα που το 2014 δεν τα πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελε. Όπλο του και πάλι το πασίγνωστο Ford Escort MKII. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.