Η νέα ηλεκτρική Aston Martin με στόχο το γυναικείο κοινό

Την Aston Martin τη γνωρίζουμε όλοι, αφού είναι μια από τις πιο παλιές εταιρείες στο χώρο της αυτοκίνησης και φυσικά μέσα από τις ταινίες του πασίγνωστου James Bond, όπου έχουν συνδέσει και το όνομα τους. Τώρα οι Βρετανοί έρχονται να μας εκπλήξουν για μια ακόμη φορά. Αυτή τη φορά σχεδιάζουν τη νέα ηλεκτροκίνητη Aston Martin με στόχο το γυναικείο κοινό.

aston martin dbx electric 2Η νέα ηλεκτρική DBX παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται κανένα στοιχείο του μοντέλου. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η γνωστή μάσκα της Aston Martin με τα διακριτικά φωτιστικά σώματα, αλλά αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι ότι είναι πιο ψηλή σε σχέση με τις Aston Martin που έχουμε συνηθίσει. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα crossover μοντέλο χωρίς όμως να ξεφεύγει από την φιλοσοφία των Βρετανών.

Το νέο μοντέλο φημολογείται πως θα μπει στην παραγωγή σε λιγότερο από 6 μήνες, αλλά πιθανότατα δε θα ισχύσει ούτε V12 αλλά ούτε και V8 κινητήρας, όπως γνωρίζουμε από τα υπόλοιπα μοντέλα της Aston Martin. Η μοναδική πληροφορία που υπάρχει είναι πως οι μηχανικοί της Aston Martin σκοπεύουν να ρίξουν το βάρος στον ηλεκτροκινητήρα. Μάλιστα εξετάζουν και την περίπτωση των υδρογονανθράκων. Σίγουρα ένα μοντέλο της Aston Martin εξιτάρει σε όποιου τα χέρια κι αν βρεθεί το τιμόνι, με όποιον κινητήρα και να είναι, αυτό όμως που δε γνωρίζουμε είναι αν και κατά πόσο θα το συμπαθήσει το γυναικείο κοινό.