Δυναμικό, επιδεικτικό και σύγχρονο. Τρεις λέξεις που είναι απαραίτητες για τους σχεδιαστές αυτοκινήτων της MG πριν καν πιάσουν στα χέρια τους χαρτί και μολύβι. Η φωτογραφία απεικονίζει το πρώτο σκίτσο που καρφώθηκε στον τοίχο του εργοστασίου στο Μπέρμιγχαμ. Πρόκειται για το MG GS, το οποίο αναμένεται να το δούμε στο νησί το Ιούνιο.

Μετά από χρόνια η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία εξελίσσεται και δεδομένου ότι η αγορά έχει αλλάξει, με τους καταναλωτές να ψάχνουν περισσότερο αυτοκίνητα για περιπέτειες και ελευθερία, έτσι και το MG GS πήρε τη μορφή ενός SUV. Τα SUV και τα Crossover είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι τομείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Anthony Williams – Kenny, Διευθυντής Σχεδιασμού της MG, δήλωσε, “Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα ως προς το τι να περιμένουμε από ένα προϊόν, οπότε ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις πιο σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού με τις δικές μας”.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της MG θα γίνουν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Λονδίνο 6 με 8 Μαΐου. Δυστυχώς οι Βρετανοί δεν αποκάλυψαν κανένα στοιχείο του αυτοκινήτου αφήνοντας στη δημοσιότητα μόνο το σκίτσο. Η φαντασία του καθενός για το πώς μπορεί να είναι το νέο μοντέλο της MG μπορεί να δουλέψει, περιμένοντας το τελικό αποτέλεσμα να δούμε αν συμπίπτει με τις σκέψεις.