Ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις MORE για τα SUV της Volkswagen με όφελος έως και 5.000€

Η Volkswagen στη χώρα μας ανακοίνωσε τις εκδόσεις MORE για τη γκάμα των SUV με τους θερμικούς κινητήρες, με το όφελος να φτάνει έως και τις 5.000€. Στις εκδόσεις MORE περιλαμβάνονται τα SUV T-Cross, Taigo, T-Roc και Tiguan. Η έκδοση MORE για το T-Cross περιλαμβάνει, μεταλλικό χρώμα, φιμέ πίσω τζάμια, Keyless Access, το πακέτο Lights & Vision, το οποίο διαθέτει υποβοήθηση μεγάλης σκάλας, αισθητήρα βροχής και αυτόματο αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη και ζάντες αλουμινίου 17”, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 2.450€.

Η έκδοση MORE για το Taigo περιλαμβάνει ότι και αυτή του T-Cross, ενώ διαθέτει επιπλέον και κάμερα οπισθοπορείας, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 2.550€. Το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού που έχει το Taigo διαθέτει και το T-Roc, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 2.090€. Τέλος, η πλουσιότερη έκδοση MORE είναι αυτή στο Tiguan, όπου περιλαμβάνονται μεταλλικό χρώμα, προβολείς LED Plus & 3D πίσω φώτα LED, Keyless Access, σύστημα συναγερμού, σύστημα Easy Open & Close, εσωτερικός φωτισμός Ambient 10 χρωμάτων στο ταμπλό και στις θύρες, εξωτερικός φωτισμός Ambient στις χειρολαβές και ανάμεσα στους εμπρός προβολείς, ράγες οροφής σε ασημί χρώμα, φιμέ πίσω τζάμια και ζάντες αλουμινίου 17”, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 5.000€.

Για όποιον ενδιαφέρεται οι τιμές της έκδοσης MORE κοστολογούνται στα 24.150€ για το T-Cross, στα 24.350€ για το Taigo, στα 28.800€ για το T-Roc και στα 37.300€ για το Tiguan. Παράλληλα, προσφέρουν 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 80.000 χιλιόμετρα, ενώ είναι ετοιμοπαράδοτα, όποτε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε μια αντιπροσωπεία της Volkswagen και να διαλέξετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο.