Οι υβριδικές εκδόσεις των Audi Q3 και Q3 Sportback είναι αρκετά ανταγωνιστικές στην ελληνική αγορά. Για όσους ενδιαφέρονται ο επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής φίρμας στη χώρα μας έχει ανακοινώσει πως υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα σε ανταγωνιστικές τιμές για το υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Με τις τιμές να ξεκινούν από 47.900€ τα δύο μοντέλα προσφέρουν πολυτέλεια, άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η μεγάλη μαύρη μάσκα με το μαύρο λογότυπο της Audi και τα LED Matrix φωτιστικά σώματα μαζί με τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος και εδώ ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχουν οι δύο αεροτομές μια στο τελείωμα της οροφής και μια πολύ λεπτή στο πορτμπαγκάζ και ο διαχύτης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα, ενώ ο πήχης της πολυτέλειας ανεβαίνει με το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου. Παράλληλα, υπάρχουν οι δύο ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής μεγέθους 10,1”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 380 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ανεβαίνει στα 1.375 λίτρα.

Οι υβριδικές εκδόσεις των Q3 και Q3 Sportback αποτελούνται από δύο εκδόσεις εξοπλισμού. Οι βασικές εκδόσεις είναι η Q3 45 TFSI e S Tronic και η Q3 SB 45 TFSI e S tronic, με τις τιμές να ορίζονται στα 47.900€ και 51.900€ αντίστοιχα. Για όσους θέλουν υπάρχουν και οι πιο πλούσιες Q3 S Line 45 TFSI e S Tronic και Q3 SB S Line 45 TFSI e S Tronic, με τις τιμές να ανεβαίνουν στα 53.900€ και 57.900€ αντίστοιχα. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως υπάρχει το πρόγραμμα Audi Now, το οποίο προσφέρει χαμηλή προκαταβολή, ισόποσες δόσεις έως και 48 μήνες, σταθερό επιτόκιο και προστασία αποπληρωμής δανείου.