Από σήμερα 1η Ιουλίου έως και το τέλος του μήνα (31 Ιουλίου) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου θα εκτελούνται έργα τα οποία θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, εκτός από κάθε Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τη Δευτέρα στις 07:00 πρωί. Συγκεκριμένα τα έργα θα γίνουν στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 31,700 και 26,700.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη Διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα καθοδήγησης, στην αριστερή και μεσαία λωρίδα και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος πλάτους 4,40 μέτρων.

Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ.Ε.Α., στη δεξιά λωρίδα και σε τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με την κυκλοφορία να διεξάγεται στο εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από τη λωρίδα καθοδήγησης, την αριστερή λωρίδα και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις την Τροχαίας Εθνικών Οδών.