Η Toyota μας έχει συνηθίσει πλέον σε διαφορετικές εκδόσεις της GR Supra. Οι Ιάπωνες για να γιορτάσουν τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία της Supra δημιούργησαν μια επετειακή έκδοση με την ονομασία GR Supra 35th Anniversary Edition. Ουσιαστικά για μια ακόμη φορά δεν θα έχουμε αλλαγές στον κινητήρα, πάρα μόνο αλλαγές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, που είναι η RZ με τον κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων και η SZ-R, με τον κινητήρα χωρητικότητας των 2 λίτρων. Στην έκδοση SZ-R θα υπάρχουν οι σφυρήλατες μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει στο ταμπλό το ειδικό σήμα με την έκδοση. Το εξωτερικό χρώμα θα είναι το Matte Storm Grey, ενώ εσωτερικά θα προσφέρονται τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα, που αλλάζουν εντελώς την όψη.

Για όσους θέλουν θα υπάρχει και το Lightning Yellow χρώμα, το οποίο θα συνδυάζεται με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, ενώ στο εσωτερικό βρίσκονται τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara και τα σπορ πεντάλ αλουμινίου. Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μόλις 35 κομμάτια, δυστυχώς μόνο στην Ιαπωνία, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Αυτό όμως που πραγματικά θα κρατήσει σε αγωνία το υποψήφιο αγοραστικό κοινό είναι ότι η Toyota θα δέχεται αιτήσεις μέχρι της 31 Αυγούστου για όσους θέλουν το μοντέλο, αλλά στις 7 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα είναι οι 35 τυχεροί που θα μπορούν να την αποκτήσουν. Όσο για την τιμή; Η έκδοση SZ-R 35th Anniversary Edition ξεκινά 6.535.000¥ ή 50.450€, ενώ η έκδοση RZ 35th Anniversary Edition ξεκινά από 7.835.000¥  ή 60.500€.