Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην ελληνική αγορά το Hilux της Toyota συμπληρώνει 50 χρόνια και η ιαπωνική εταιρεία γιορτάζει με μια επετειακή έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Invicible 50 Black. Επιπλέον, παρουσιάστηκε και η επετειακή έκδοση του Hilux Invicible 50 Chrome.

Η νέα έκδοση προσφέρει μαύρη επένδυση χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, μαύρα πλαστικά στους θόλους των τροχών, ματ ζάντες μεγέθους 18” και το λογότυπο “Invicible 50” στις μπροστινές πόρτες. Επιπλέον, προσφέρονται μαύρα πλαϊνά σκαλοπάτια, μαύρη μπάρα στο χώρο φόρτωσης, καθώς και πλαστικό προστατευτικό για το πάτωμα της καρότσας.

Μηχανικά οι επετειακές εκδόσεις συνοδεύονται από τον πετρελαιοκινητήρα D – 4D χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους. Με βάση τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση είναι 6,8 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 178 γρ/χλμ. Για όποιον ενδιαφέρεται θα χρειαστεί μια επικοινωνία με την Toyota, αφού δεν έχει διευκρινιστεί αν η επετειακή έκδοση θα έρθει στην ελληνική αγορά.