Η Toyota γιορτάζει τα 10 χρόνια του GR86 με μια επετειακή έκδοση, η οποία όμως θα είναι για ελάχιστους. Πρόκειται για το GR86 10th Anniversary Limited, το οποίο θα είναι βαμμένο σε Flame Orange χρώμα και θα έχει μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μαύρες ζάντες αλουμινίου για να υπάρχει αντίθεση.

Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις πορτοκαλί ραφές και τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Επιπλέον, υπάρχει και η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά το GR86 10th Anniversary Limited τροφοδοτείται από τον 4κύλινδρο Boxer κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 235 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 25,4 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 6,3”, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αντίστοιχο αυτόματο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει μάλλον να ψάξουν κάτι άλλο, αφού όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσουν μόλις 200 κομμάτια και αυτά μόνο στην Ιαπωνία. Τέλος, οι παραγγελίες από την Toyota θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.