Το Opel Corsa συμπληρώνει φέτος τα 40 χρόνια ζωής. Για αυτό το λόγο οι Γερμανοί δημιούργησαν μια επετειακή έκδοση. Πρόκειται για το Corsa 40 Years Special Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.982 μονάδες. Αυτό συμβαίνει για να τιμηθεί η χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο Opel Corsa, όπου ήταν το 1982.

Το αυτοκίνητο θα είναι βαμμένο στο Rekord Red χρώμα, ενώ θα διαθέτει μαύρη οροφή, μαύρη γρίλια, μαύρες κολόνες, μαύρους καθρέπτες, μαύρα λογότυπα και μαύρη αεροτομή. Παράλληλα θα υπάρχουν και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”. Εσωτερικά θα υπάρχουν τα καρό καθίσματα με τις κόκκινες και άσπρες ραφές, ενώ θα υπάρχει και το ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του κάθε οχήματος.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει και μια έκδοση Vauxhall Corsa-e Anniversary Edition μόνο για τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 1.000 κομμάτια και θα είναι αμιγώς ηλεκτρική. Τέλος, το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και πότε θα ανοίξουν οι παραγγελίες θα το μάθουμε σε δεύτερο χρόνο με νέα ανακοίνωση της Opel.