Η Mansory είναι μια εταιρεία που γνωρίζει πολύ καλά πως να βελτιώνει αυτοκίνητα. Τα τελευταία χρόνια οι βελτιώσεις της εστιάζονται σε αυτοκίνητα που ήδη είναι αρκετά γρήγορα από την κατασκευή τους. Αυτή τη φορά η γερμανική εταιρεία βελτίωσε ένα Audi RS 7 Sportback κάνοντας το ακόμη πιο εντυπωσιακό από ότι είναι.

Το νέο bodykit περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη, ενώ η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης το κάνει ακόμη πιο επιθετικό. Οι ζάντες αλουμινίου είναι μαύρες και διαθέτουν μια μπλε διακοσμητική λωρίδα, η οποία υπάρχει επίσης στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στους καθρέπτες, καθώς και στο διαχύτη.

Στο εσωτερικό εντυπωσιάζουν τα μπλε-μαύρα με λευκές ραφές δερμάτινα καθίσματα από Alcantara. Το μπλε συνεχίζεται και στο ταμπλό, στο τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων και στις πόρτες. Τα πατάκια της Mansory και τα διακοσμητικά από ανθρακονήματα κάνουν πιο όμορφο το εσωτερικό.

Η Mansory όμως ασχολήθηκε και με το μηχανικό κομμάτι βελτιώνοντας το RS 7 Sportback. Έτσι ο V8 Twin-turbo κινητήρας των 4 λίτρων πλέον από τους 600 ίππους ανεβαίνει στους 780, ενώ η μέγιστη ροπή από 81,5 κιλά, αυξάνεται στα 101,9 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Σίγουρα, το Audi RS 7 Sportback της Mansory όλοι θα το ήθελαν, αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα το αποκτήσουν. Μπορεί το μπλε χρώμα να μην είναι και το καλύτερο εσωτερικά, όμως όπως και να έχει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εμείς πάντως θα το θέλαμε. Εσείς;