Στο κλείσιμο του 2023, η Suzuki ανεβαίνει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου και σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ανεπανάληπτης επιτυχίας. Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις με ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο μάλιστα ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση αντικατοπτρίζει την προτίμηση  και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα μοντέλα της Suzuki.

Το Vitara, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το Vitara αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει άριστη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της Suzuki στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για την Suzuki. Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η Suzuki ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας μια εκρηκτική αύξηση 72,3%. Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων η Suzuki κατέλαβε την τρίτη θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%.  Αυτή η εκπληκτική αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, η Suzuki βλέπει μπροστά με αισιοδοξία. Η υφιστάμενη γκάμα των Suzuki SUV, με τα μοντέλα S-Cross, Vitara και Ignis, παραμένει στο επίκεντρο των προτιμήσεων της αγοράς. Η προσθήκη του ολοκαίνουριου Swift, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της Suzuki στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Το νέο μοντέλο αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα, προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό καινοτομίας και απόδοσης.

Η Suzuki παραμένει προσηλωμένη στην παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά αυτοκινήτων, και ευχαριστεί τους πελάτες της για τη συνεχή τους εμπιστοσύνη και υποστήριξη.