Το EVO της Mitsubishi είναι ένα από τα αγαπημένα οχήματα πολλών που τους αρέσουν τα γρήγορα και δυνατά μοντέλα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το 9 που πολλοί θεωρούν ότι είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει η ιαπωνική εταιρεία. Ένας από όλους εμάς ανά τον κόσμο θα είναι τυχερός, αφού θα αποκτήσει ένα Mitsubishi Lancer Evolution IX MR του 2006, το οποίο πωλείται από τον ιδιοκτήτη του που βρίσκεται στο Seattle των Η.Π.Α.

Το εν λόγω μοντέλο είναι σε Tarmac Black Pearl χρώμα, ενώ διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα και JDM πίσω φωτιστικά σώματα, νέο πίσω προφυλακτήρα, πτερύγια λάσπης Rally Armor, κεραία Ralliart και μπροστινό χείλος από ίνες άνθρακα Ralliart. Επιπλέον, υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου της BBS μεγέθους 17”, με ελαστικά BF Goodrich g-Force Sport COMP-2 και διαστάσεις 235/45.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο 4κύλινδρος Turbo 4G63 κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί διαθέτοντας νέα είσοδο αέρα ARC, πολλαπλή εξαγωγής ARC και πλάκα ψύξης τιτανίου ARC. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ διαθέτει κλειδωμένο διαφορικό κάτι που το κάνει να συμπεριφέρεται ακόμη καλύτερα στο δρόμο.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί το κόστος για το ταξίδι στις Η.Π.Α. να είναι μεγάλο και το κόστος της αγοράς του αυτοκινήτου άγνωστο, όμως αξίζει και με το παραπάνω, αφού ο χιλιομετρητής γραφεί μόλις 56.327 χιλιόμετρα. Αν βάλει κανείς και τις βελτιώσεις που έχουν γίνει και την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται το αυτοκίνητο, τότε μήπως το Mitsubishi Lancer Evolution IX MR του 2006 να βρεθεί στο δικό σας γκαράζ;