Μερικοί από εμάς στο αυτοκίνητό προτιμούν να έχουν ένα δυνατό ηχοσύστημα, το οποίο να συνδέεται με Bluetooth. Κάποιοι ίσως να βολευτούν με ένα οικονομικό της τάξεως των 100€, άλλοι με κάτι ακριβότερο κάπου στα 500€, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δε θα το σκεφτούν να καταβάλλουν ένα σημαντικότερο χρηματικό ποσό, που μπορεί και να φτάνει τα 1.000€. Η Lamborghini, ωστόσο, έρχεται για ακόμη μια φορά να μας ταράξει τα δεδομένα.

lamborghini-speaker-2

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την iXOOST, δημιουργώντας για τη Lamborghini Aventador το τέλειο ηχείο με σύνδεση Bluetooth. Το Esavox, όπως ονομάστηκε, τηρεί όλα τα πρότυπα της ιταλικής φίρμας, περιλαμβάνοντας monocoque και ανθρακονήματα στην κατασκευή του, ενώ διαθέτει πραγματικό σύστημα εξάτμισης. Επιπλέον, διαθέτει ένα νέο σύστημα απορρόφησης κραδασμών, για κάθε ένα από τα 7 κεραμικά ηχεία.

Με σύνδεση Bluetooth 4.0, μια αναλογική έξοδο ADC/DAC και τη συνολική μονάδα να φτάνει τα 800 Watt, το ηχοσύστημα των 6.1 ηχείων είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό αυτή τη στιγμή στην αγορά, αφού συν τοις άλλοις πρόκειται για χειροποίητη κατασκευή. Το εν λόγω ηχοσύστημα είναι μόνο για λίγους, αφού η τιμή του αγγίζει τα 22.500€, όταν το αντίστοιχο high – end σύστημα της Porsche φτάνει τα 3.000€. Εσείς θα το προτιμούσατε;