Η Prior Design είναι μια γερμανική εταιρεία βελτίωσης αυτοκινήτων, η οποία αυτή τη φορά ανέλαβε να βελτιώσει ένα Dacia Duster. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι Γερμανοί προτίμησαν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο δρόμου, παρά να αναπτύξουν περισσότερο της ιδιότητες του Duster για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Το συγκεκριμένο Duster είναι αρκετά χαμηλωμένο, έχει φουσκωμένα φτερά, διαχύτη εμπρός και πίσω, πίσω αεροτομή και διπλή απόληξη της εξάτμισης. Οι ζάντες αλουμινίου των 22”, το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό, ενώ η ανάρτηση έχει σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μηχανικά για την ώρα δεν έχει υποστεί καμία βελτίωση, αν και ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα μπορούσε άνετα να τροφοδοτηθεί από τον Turbo κινητήρα των 1.800 κ.εκ., που υπάρχει στο Megane R.S. Trophy, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 300 ίππους.

Για όποιον ενδιαφέρεται η τιμή του πακέτου βελτίωσης κοστίζει 2.999€, ενώ η Prior Design αναφέρει πως όποιος θέλει, μπορεί να κάνει την παραγγελία της αγοράς του Duster κατευθείαν στη γερμανική εταιρεία και να το παραλάβει έτοιμο με το πακέτο βελτίωσης στην τιμή των 20.000€. Σίγουρα, η εμφάνιση είναι περισσότερο για την Αμερική, αφού εκεί βλέπουμε τόσο έντονες βελτιώσεις εξωτερικά, όμως οι Γερμανοί πιστεύουν πως μπορεί άνετα να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.