Τον περασμένο Φεβρουάριο η Skoda είχε αποκαλύψει το Kamiq (Skoda Kamiq), το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. 6 μήνες μετά η τσέχικη εταιρεία παρουσίασε την έκδοση Monte Carlo για το Kamiq. Το μικρό SUV έρχεται να εντυπωσιάσει με τη συγκεκριμένη έκδοση.

Όπως σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουν την έκδοση Monte Carlo έτσι και στο Kamiq οι μαύρες λεπτομέρειες είναι αυτές που κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Αυτές βρίσκονται στον προφυλακτήρα, στους καθρέπτες, στις κολώνες και τις ράγες οροφής και κάνουν απόλυτη αντίθεση στον άσπρο χρωματισμό του αμαξώματος. Τα σκουρόχρωμα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και ο διαχύτης δίνουν μια διαφορετική πινελιά. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17” και προαιρετικά 18” ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις άσπρες ραφές. Στο δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων οι ραφές είναι κόκκινες δίνοντας μια άλλη αίσθηση, ενώ το τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και τα πεντάλ αλουμινίου ομορφαίνουν το εσωτερικό.

Μηχανικά όλες οι εκδόσεις αναμένεται να φέρουν την έκδοση Monte Carlo, οπότε η επιλογή απλά θα είναι δική σας σχετικά με ποιον κινητήρα θα προτιμήσετε. Το Kamiq θα παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ στις αγορές αναμένεται να βρεθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.