Την Κυριακή 5 Απριλίου το Skoda Club Πελοποννήσου και το group VW team, διοργανώνουν στο Διαδρόμιο, στη χωμάτινη πίστα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, ένα Event πρωτότυπο για ελληνικά δεδομένα.

Το παρών δίνει ο Χρήστος Θεοδωρακάκης με την ομάδα του, και την Octavia 4×4 που τρέχει στους ελληνικούς αγώνες στην κατηγορία ΕΝ4. Μαζί θα είναι και η Octavia 4×4 αγωνιστικών προδιαγραφών του Ηρακλή Καλομοίρη. Θα γίνουν 10 κληρώσεις για τα μέλη μας, για συνοδήγηση με τα αγωνιστικά Skoda, καθώς επίσης θα γίνουν και κάποια άλλα happening τα οποία θα τα δείτε live!!! Το παρών δίνει και ο Αλέξανδρος Ρουστέμης (rent a racing car) με τα πισωκίνητα Ford Sierra.

Παράλληλα όσοι δώσουν το παρών στο event μας, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και το φαγητό τους, σε πολύ χαμηλές προσιτές τιμές, στο κατάστημα που υπάρχει μέσα στην πίστα. Εμείς καλούμε όλους τους φίλους των Skoda και των VW σε αυτό μας το event, σε μία μοναδική τοποθεσία, μακριά από το άγχος και την βαβούρα της καθημερινότητας, να απολαύσουμε μια ξεχωριστή Κυριακή με πολύ θέαμα μιας και τέτοια event είναι λίγο δύσκολο να διοργανωθούν λόγο των αγωνιστικών υποχρεώσεων και συμμετοχών των αγωνιστικών οχημάτων. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας, που στηρίζουν το event μας.

Όσοι θέλετε να παρευρεθείτε στο event μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ https://www.facebook.com/events/798376813548849/ ή να έρθετε σε επικοινωνία με το Skoda club Πελοποννήσου https://www.facebook.com/skodaclub.com.gr