Με μία ειδική έκδοση θα γιορτάσει η Jeep τα 75 χρόνια ζωής της, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο Juventus Stadium εδραιώνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία της εταιρείας με την ομάδα της Γιουβέντους. Αύριο Σάββατο 29 Οκτωβρίου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο αγωνιστικός χώρους του γηπέδου θα μετατραπεί σε ένα λευκό καμβά όπου θα φώτα θα λάμψουν στο ιδιαίτερο Jeep Renegade 75th  Anniversary.

Επιπλέον γύρω από το μοντέλο θα υπάρχουν οι επιγραφές του Willys – Overland του πρώτου τετρακίνητου οχήματος της ιστορίας το 1946. Το μόνο που αποκάλυψαν οι Αμερικάνοι για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι τα τρία ειδικά χρώματα (Night Eagle, Dawn of Justice και 75th Anniversary), αλλά και ότι θα υπάρξει σε 4 διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τη μέγιστη ισχύ να κυμαίνεται από 105 έως 170 ίππους.

Ένας συνδυασμός που κερδίζει πάντα είναι η συνεργασία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας με μια ομάδα ποδοσφαίρου και η συνεργασία της Jeep με τη Γιουβέντους είναι κάτι περισσότερο από αυθεντική ανεβάζοντας στα ύψη τη φήμη και των δύο. Το Jeep Renegade 75th Anniversary είναι το τελικό αποτέλεσμα μια άριστης συνεργασίας.