Η Ferrari δε μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές χρωμάτων στα μοντέλα της. Εκτός του κλασσικού κόκκινου σπάνια θα δούμε τρίτο ή τέταρτο χρώμα. Η επιλογή του δεύτερου χρώματος υπάρχει πάντα για αλλαγή για όποιον δε θέλει το κόκκινο. Οι Ιταλοί προχώρησαν σε μια κίνηση δίνοντας στην έκδοση Ferrari 488 Pista Piloti διαφορετικά χρώματα ενθουσιάζοντας το αγοραστικό κοινό.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει αγωνιστικές ρίγες και τα χρώματα Blu Tour de France, Nero Daytona και Argento Nurburgring. Ουσιαστικά πρόκειται για το μαύρο, μπλε και γκρι χρώμα εκτός του κλασσικού κόκκινου. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, διακοσμητικά με ίνες άνθρακα, αλλά και το μοτίβο της ιταλικής σημαίας στα πατάκια.

Η έκδοση 488 Pista Piloti μηχανικά είναι ίδια με την Pista 488, διαθέτοντας τον V8 Twin – Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 710 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 78,5 κιλά. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,8”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

Είτε σε κόκκινη, είτε σε μαύρη, μπλε ή γκρι μια Ferrari 488 Pista Piloti είναι κόσμημα για όποιον την έχει στα χέρια του. Μπορεί να είναι για λίγους, αλλά είναι σίγουρο πως η αδρεναλίνη και η ευχαρίστηση θα ανεβαίνουν στα ύψη.