Η BMW μαζί τη MR PORTER εταιρεία βελτιώσεων, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της ηλεκτροκίνητης BMW i3. Εμπνευσμένη από το διαχρονικό στυλ και εμπλουτισμένη με σύγχρονα χαρακτηριστικά, η BMW και η MR PORTER δημιουργήσουν ένα κομψό και εκλεπτυσμένο αυτοκίνητο με μια μοναδική αισθητική. Θυμίζει τη γνωστή μας i3, αλλά το ειδικό μπλε χρώμα είναι αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ η κάθε μια που θα δημιουργηθεί θα φέρει στο εσωτερικό τον αύξοντα αριθμό της.

bmw i3 mr porter 3Η i3 της MR PORTER έρχεται με ένα πλήρες κιτ, με το ειδικό μπλε χρώμα εξωτερικά όπως αναφέραμε, αλλά και εσωτερικά με τα δερμάτινα καθίσματα, τις διάφορες ξεχωριστές πινελιές, καθώς και ένα σετ φωτογραφικής μηχανής, γυαλιών ηλίου, καπέλου και τσάντας, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το υπόλοιπο αμάξωμα.  

Χωρίς καμία μηχανική αλλαγή κάτω από το καπό ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει τη μέγιστη ισχύ των 170 ίππων και την μέγιστη ροπή των 25,4 κιλών. Το 0 – 100 ολοκληρώνεται σε 7,2”, ενώ η μπαταρία αντέχει με μια φόρτιση μέχρι 200 χιλιόμετρα ανάλογα τη χρήση που γίνεται. Η απόσταση μπορεί να αυξηθεί κατά 15% με το πρόγραμμα ECO PRO.

bmw i3 mr porter 2Η BMW i3 MR PORTER θα είναι διαθέσιμη στην αγορά του Ηνωμένου βασιλείου με την τιμή να έχει οριστεί στα 56.000€. Όποιος ήδη σκέφτεται να την αποκτήσει θα πρέπει ήδη να βιαστεί, αφού η ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.