Η BMW αν και δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί συχνά ειδικές εκδόσεις, αυτή τη φορά αποκάλυψε μια έκδοση που αναμένεται να βρεθεί μόνο στην αγορά της Αυστραλίας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για BMW 330i Iconic Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς που είναι οι Mineral White και Black Sapphire.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται η ηλεκτρική γυάλινη οροφή και οι Laser προβολείς. Επιπλέον, υπάρχει το πακέτο M Sport, που διαθέτει την πολύ λεπτή πίσω αεροτομή, τα M πίσω Spoiler, τις αναρτήσεις Adaptive M και τα φρένα M Sport. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα δημιουργώντας απόλυτη αντίθεση στο λευκό χρωματισμό του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα, ενώ περιλαμβάνονται η οθόνη head-up display και τα συστήματα Driving Assistant Professional, Parking Assistant Plus, Live Cockpit Professional, Connected Package Professional με ασύρματη ενσωμάτωση smartphone και ασύρματο φορτιστή. Μηχανικά η 330i Iconic Edition τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 255 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά.

Για τους Έλληνες της Αυστραλίας ίσως να είναι μια καλή επιλογή, αλλά θα πρέπει να βιαστείτε, αφού όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της BMW θα κυκλοφορήσουν μόλις 200 κομμάτια της 330i Iconic Edition, από τα οποία 100 θα είναι σε λευκό χρώμα και 100 σε μαύρο. Όσο για την τιμή; Αυτή κοστολογείται από 64.000$.