Ειδική έκδοση για το Subaru Impreza WRX S4 STI Sport

Το Tokyo Auto Saloon που έγινε στο Tokyo από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου, εκτός από αυτά που περιμέναμε να δούμε επιφύλασσε και μια έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα η Subaru αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του Impreza WRX S4 STI Sport, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 κομμάτια. Μπορεί η εν λόγω έκδοση να φέρνει κάποια διαφορετικά κομμάτια, όμως δε διαφέρει σε τίποτα από το Impreza WRX S4 STI Sport που γνωρίζουμε ήδη.

Ίσως η πιο σημαντική αναβάθμιση να είναι η τοποθέτηση των σκουρόχρωμων σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου μεγέθους 19” της BBS, οι οποίες συνδυάζονται με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 5. Παράλληλα, υπάρχει η ανανεωμένη μαύρη μάσκα, η μικρή μαύρη αεροτομή, ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, υπάρχουν τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και η μαύρη κεραία για να δημιουργείται αντίθεση.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα bucket Suede καθίσματα της Recaro, με τις λευκές ραφές. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τις λευκές ραφές, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Η μεγάλη κάθετη ψηφιακή οθόνη, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο άνετη τη ζωή του οδηγού.

Από μηχανικής πλευράς δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού κάτω από το καπό παραμένει ο 4κύλινδορς Turbo  κινητήρας χωρητικότητας 2,4 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 271 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 38,2 κιλά. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να κοιτάξουν για κάτι άλλο, αφού όπως ανακοίνωσε η Subaru η ειδική έκδοση Impreza WRX S4 STI Sport θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 κομμάτια και μόνο στην Ιαπωνία, τα οποία θα μπουν σε κλήρωση έως τις 28 Ιανουαρίου. Όσο για την τιμή; Ο κάθε ένας τυχερός που θα κληρωθεί θα πρέπει να καταβάλει το πόσο των 6.237.000¥ ή σε αντιστοιχία 39.268€.