Μπορεί να μην είναι ένα καινούργιο μοντέλο, όμως η βρετανική McLaren προχώρησε σε μια ειδική έκδοση της 675LT Spider. Το Super Car είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και όπως ήταν φυσικό έγινε αμέσως sold out, αφού είχε τρομερή ζήτηση. Εξωτερικά η πρώτη ματιά το κάνει να ξεχωρίζει με το σκούρο χρώμα στο αμάξωμα και τις ζάντες.

mclaren 675lt spider carbon 2Το αυτοκίνητο περιβάλλεται από ένα γυαλιστερό φινίρισμα, αφού ουσιαστικά δεν είναι βαμμένο με τις βαφές που γνωρίζουμε. Κάτω από το καπό κρύβεται V8 κινητήρας χωρητικότητας 3,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 675 ίππους. Το 0 – 100 ολοκληρώνεται μόλις σε 2,9”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 326 χλμ/ώρα. Φυσικά, οι αριθμοί αυτοί ενδέχεται να αλλάξουν αφού η συγκεκριμένη 675LT Spider είναι πιο ελαφριά από οποιοδήποτε ίδιο μοντέλο.

Όπως αναφέραμε το εν λόγω μοντέλο έχει ήδη προπωληθεί, αφού τα 25 κομμάτια που δημιουργήσει η βρετανική εταιρεία έχουν ήδη τον αγοραστή τους. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η παράδοση των 25 μοντέλων θα ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα κάνοντας το καλύτερο δώρο στους αγοραστές.